lördag 9 mars 2013

Låååång promenad....

Det här med att vara ute i skog och mark är för mig = livskvalite . Där hämtar jag energi...känner vinden mot min kind...lyssnar på vågorna brus och hör trädens sus...
De här kängorna har nu gått några mil och idag blev det en lååång promenad ...vi gick över stock och sten...
och längs med sjön vilket var helt fantastiskt med solen i ansiktet och alla dessa isblock som ligger vid sjökanten....
Den här lilla tallen uppe på stenen kämpar tappert mot både is och vind....
En gång i tiden var det här ett fint fiskenät där man säkert kunde få både röding och abborre ....men nu har det blivit ett trasselnät på land och några flygfiskar det har jag inte sett till här ;)
Om man blir lite trött i benen så kan man slå sig ner i naturens fåtölj och bara luta sig tillbaka.....dessutom får man en sittdyna av mossa....Design a la Nature ;)
Man kan se hur vågorna har slipat stenarna i olika former ....och varje gång jag varit vid sjön kommer jag hem med en ny fin sten....det börjar bli många stenar hemma nu ;)
Med lite rosiga kinder efter en tre timmar lååång promenad.... så känner jag mig glad och energipåfylld i hela kroppen  :)
Önskar er alla en fortsatt skön helg och ta gärna en promenad eller två ;)
KRAMAR <3

onsdag 6 mars 2013

Påskägg...

Jag satt och tittade i en av mina favorit böcker.....Lev Vackert ...av Ingela Broling, Petra Eriksson och Lars Thun....
Där finns det hur mycket fint som helst och man vill bara göra om överallt....
...eller varför inte fixa till några små söta påskägg....
...så fram med limmet, saxen, några påskägg och så notpapper, snören och lite fjädrar....Inspirationen bara flödade....det här gillar jag....klipp och klistra...Traa laa laaa....här kommer resultatet....
Visst blev de lite gulliga och man kan om man vill fylla på med lite godis till påskkärringen ;)
Nu är det takdropp och fågelkvitter så passa på och ta en promenad i vårsolen....
KRAM <3

söndag 3 mars 2013

Ugglor i mossen....

Ibland blir man lite småkär...si...så...där...och nu menar jag inte i någon annan gubbe ;) utan i alla dessa saker ... Ja... jag vet att här i mitt gröna hus på landet börjar det bli lite fullt...men det får ALLTID plats någon sak till....när jag blir kär <3
Får jag lov att presentera Mr Uggla....Denna söta lilla uggla som ser lite småtrötter ut har fått en plats i soffan uppe på loftet....och min gubbes kommentar...Vad i hela friden har du köpt nu då?!? Inte nog med att det finns tusen kuddar i soffan där man ska sitta och titta på tvn utan att det nu också är tillsammans med en uggla...Ja ...Ja....Ja...då blir det mindre plats att "sova" i soffan tänkte jag ;)
 Nu har jag börjat att tjuvstarta lite med påsken och några minipåskliljor har fått plats i en vacker soppskål på bordet....
Det är så enkelt att fixa till och det blir så fint....

Jag har en murgröna i mitten på krukan och några mini påskliljor, sedan har jag virat lite limegrön sisal runt växterna och placerat några små ägg i kanten....lite påsk känsla.

Kunde inte låta bli att sätta ut lite VÅR blommor på trappen och skulle det bli gööör kallt så får jag ta in blommorna under natten :)

Tack! för titten och hoppas att ni blev lite insprerade av min ideér och Välkommen tillbaka :) :)
To mush of a good thing can be absolutely fabulous.....så sant...så sant.... KRAMAR <3