lördag 14 februari 2015

Bryggtider......

Längtan till sommar och lata dagar vid bryggan är stor så här i februari kylan :)
.... så nu har vi börjat....
Vår brygga har sett sina bästa dagar och nu är det bara att börja riva den medans isen fortfarande finns där....
Bräda för bräda ...bit för bit.... vilket slit....
Nu är det bara rören kvar... ser lite naket ut måste jag säga och det blev ett litet plums i det iskalla vattnet måste jag erkänna .... ofrivilligt :)
Längtan till sommaren blev inte mindre nu, men med en ny och lite mer stabil brygga kommer bli kanon och så en liten plats längst ut där vi kan sitta...och bara njuta :))))

Många varma och glada alla hjärtans kramar till er alla ...
KRAM <3  tisdag 10 februari 2015

Jag älskar ull.....

Jag besökte Ölandsskördefest i höstas och blev helt såld på ull i alla former :) så hem och sätta igång var bara min tanke från denna stund.
Jag hann knappt komma hem innan jag besökte närmaste fårbonde och det var endast ett stenkast bort. Kan jag få köpa lite ull frågade jag och kom hem med tre stora papperspåsar fulla av fin ull både i vita och gråa nyanser, men otvättad så den luktade inte mumma :))) Tvätta...Tvätta... torka ...torka och så karda ullen och spara lite lockar.....
Tänk vad det är bra med internet och bloggar :) där man kan hitta hur man ska göra , tips och idéer...det är nästan så man har lite svårt för att bestämma sig vad man ska hitta på ....
Bilden ni ser här är ullgarn jag tovat och format bollar av och som jag sedan gör halsband av,,,
Jag tycker att halsbanden och armbanden blir både fina och personliga :)

Nu kliar det i fingrarna igen så fram med lite kvällspyssel innan det är dags att krama kudden.
Kram <3  söndag 8 februari 2015

I´m so happy......

Äntligen har vi kommit överens efter många och långa diskussioner om vilken badkarsblandare vi skulle ha till vårt badkar ..... så efter mycket om och men ..... här är den :)))))
Jag är såååå nöjd och gissa vem som fick ge med sig :) ... inte var det jag.... men fick stå för kalaset och det var det värt :)

Jag håller på och lär in mig på ett nytt objektiv till min kamera. Det är inte lätt när man är van vid ett som ställer in skärpan med automatik. Det här nya objektivet kan ta på mycket längre håll, men då får jag fixa till skärpan själv.


Lite vårkänslor <3
Ha nu en skön söndagskväll .... Kramar <3