onsdag 12 februari 2014

Paviljong.....

Nu kan man tro att tanten blivit helt tokig men det har hon inte .....
För ett par år sedan flög vår fina paviljong till sjöss....vet INTE vem som varit lite dålig på att sätta fast den ...kan vara den vid tangentbordet men det låter jag vara osagt ;) ..... Nu har jag letat och letat men till slut hittade jag en ny "gammal"  på en köp och sälj sida.... Jag blev så LYCKLIG....äntligen fick jag montera upp den vid båtplatsen och det gör inget att det är februarimånad ( fortfarande lite snö ),2+grader ( frös som bara den om fingrarna) men jag gillar den......Nu är det bara att vänta på att få sätta dit taket.....men det får vänta liiiite längre till :))

LÄNGTAR TILL VÅREN!!!!......

Jag fick ett litet tips av min son.....morsan den där gamla damejeannen som du har kan man sätta en ljusslinga i ......det är årets HETASTE inredningspryl..... Den kommer att flytta vidare till tipsaren :))

Ta väl hand om er KRAM <3

söndag 9 februari 2014

Nu är den färdig.....

Jag är såååå nöjd med den här fåtöljen och vilken förvandling.....
Från denna lite mossiga och slitna fåtölj....ja ...ja...nu menar jag ju att det inte skulle vara fint med lite patina och naturligt slitage för det kan det visst vara :))
Jag började med att ta bort den gamla klädseln....då dammar det vill jag lova :) sedan blev jag tvungen att laga lite under stoppningen i sitsen ....nu var det dags att ge fåtöljen en ny klädsel i vitt tyg som ska vara under det nya tyget dvs man klär om fåtöljen två gånger....
Nu är det koncentration på hög nivå.....tillklippning av det nya tyget .....bäst att hålla tungan rätt i mun :))
Jag är lite imponerad över hur jag kunde få till knapparna så bra :-D ....hittar ni två knappar på bilden ......
Nu kommer den här fina fåtöljen flytta till min son med sambo och deras nya lägenhet.....Jag kommer sitta i den varje gång jag kommer på besök ;))
Nu kommer en ny vecka med nya utmaningar......KRAM <3