tisdag 3 februari 2015

Hej mitt vinterland ......

Vitt...Vitt...Vitt.... Visst är det härligt med vinter och snö :)
Nu är det ju inte bara tjoo hooo utan visst känns det i ryggen efter en herrans massa snöskottande....

Det blir sååå mycket ljusare ute och känslan av att komma in i stugvärmen  och värma sig framför brasan efter att ha varit ute är skönt för mig som frusen är :))))

Trodde att flyttfåglarna hade dragit söder ut men det fanns visst några eftersläntrare kvar....


 Visst är det härligt med mitt vinterland ....men längtan efter värme och sol finns där :D
Vi lever i nuet ..... men drömmer om morgondagen.....
Kram Kram <3

söndag 1 februari 2015

Myror i brallan :)

Jag är nog en person som har liiite svårt att bara sitta still och tom glo som en klok vän sa till mig en gång.... så nu måste jag visa ett gammalt skåp som jag har fixat till :-)
 
Hittade skåpet på en återvinning och tänkte att det skulle få ett nytt liv ..... så fram med den vita färgen och målarpenseln....
Jag ville ha lite fler hyllplan i skåpet så fick hjälp att såga till ett par nya.... sedan tapetserade jag insidan med den tapeten som finns i rummet där skåpet skulle stå och så lite fina hyllremsor :)
Ta da.... så här fint blev det när skåpet var färdig och jag blev såååå nöjd :) Nu har jag fyllt det med en massa fårull och ullsaker som jag gör..... när jag har myror i brallan :)))))

Härligt att vara igång här på bloggen igen och det är mycket tack vare en fin kommentar jag fick av Kate med bloggen nummertrettiofyra :) Tack!

Ta väl hand om er där ute i snöyran..... Kram <3