torsdag 5 mars 2015

På plats....

Nu är skåpet äntligen på plats och allt gick bra..... skönt... för visst är det lite riskfyllt att hissa upp ett skåp till loftet via glasräcket och dessutom så skulle ett ner.... men nu är det kirrat :)))
Tusen TACK!!! till alla stora och starka som hjälpte till <3

Med mycket vit färg, lite text på luckorna och nya knoppar blev det riktigt bra .... om man får säga det själv ;) mycket slit har det varit, men det har det varit värt.

Har mellan torktiderna hunnit sy en ny väska och när dottern fick syn på den blev det ett.... mamma en sån vill jag också ha... så om jag ville behålla den här var det bara att sy en till och det är klart att jag gjorde.... nu har vi var sina :)))
Härlig torsdagskväll till er alla 
KRAM <3


söndag 1 mars 2015

Nytt skåp....

Tänk att det ska ta sån tid.....
Jag köpte ett skåp som troligtvis hade används som tv-skåp då man tagit hål i bakstycket.... Jag monterade ner det och så fram med den vita målarfärgen.... måla måla..måla måla.... tror att jag målat upp 2 liter färg men fint blir det :)
Det tar ju sån tid när man måste vänta på att det ska torka mellan varven och jag vill ju att det ska vara klart nu.... helst igår ;) men snart kommer det att vara på plats och jag har bakstycket plus text på dörrarna kvar...men snart :))))
Nu till det läskiga och den liiiiite mer komplicerade grejen.... har ett skåp på loftet som ska ner och det nya upp....problemet är att trappan är för smal och trång så vi måste ta det via räcket ner/upp....
Hmmm då är det bara att kavla upp ärmarna och ringa in några starka personer som kan hjälpa till att lyfta tunga skåp....
Håll nu tummarna att det går bra och att inget går sönder.

Många söndagskramar <3